Hoe kunt u de organisatie steunen?

Word vrijwilliger
Aktie voor Aktie wil haar organisatiekosten zo laag mogelijk houden. De medewerking van vrijwilligers is daarbij onontbeerlijk. En bij Aktie voor Aktie kan je zelf meedenken over de functie die je zou willen invullen. Zo komen je capaciteiten het meest tot hun recht.

Zet een actie op
Als een bepaald project van Aktie voor Aktie je aanspreekt, kan je natuurlijk een donatie overmaken. Maar je kunt ook proberen om je donatie te vergroten door een actie te organiseren. Een eenvoudige actie is bijvoorbeeld bij een verjaardag of een jubileum de gasten als cadeautip te geven een donatie voor Aktie voor Aktie. Noem vooral het gekozen project. Maar wellicht heb je zelf een beter idee. Aktie voor Aktie helpt je graag met teksten en flyers.

Adopteer met een groep één of meer kinderen
Samen een kind financieel adopteren. Dat geeft verbondenheid en een warme uitstraling. Dat kan met familie, met vrienden, met een vereniging of met collega’s op het werk. Desgewenst samen contact onderhouden met het betreffende kind, kennis nemen van zijn of haar situatie.

Vraag aandacht
Mensen hebben een eigen verantwoordelijkheid voor de hulp aan mensen in nood. Maar het kan geen kwaad om mensen bewust te maken van die verantwoordelijkheid of van die mensen in nood. Misschien leidt dat wel tot een nieuw lid of een nieuwe donateur voor Aktie voor Aktie. Dan kan er weer een kind meer worden geholpen aan een goede toekomst.