Steun ons nu!

Steun de projecten van Aktie voor Aktie Steun ons nu (klik hier)

Word lid
Als lid sta je achter de vereniging! Met je contributie van € 60,- per jaar draag je bij aan de organisatiekosten. Daardoor maak je het Aktie voor Aktie mogelijk om de donaties voor 100% ten goede te laten komen van het gekozen doel.

Word adoptie-lid
Als adoptielid neem je de financiële verantwoordelijkheid voor een kansarm kind in Noordoost Brazilië. Je geeft een meisje de kans om later voor zichzelf te kunnen zorgen. Door een goede opvoeding en een passende opleiding. Voor slechts € 250,- per jaar.

Word donateur
Een jaarlijkse of een eenmalige donatie is zeer welkom. Aktie voor Aktie biedt je daarbij de mogelijkheid om zelf het project te kiezen dat bij je past en waar je volledige donatie naar toe gaat. Wil je er eerst meer informatie over? Bel of mail ons.

Je bijdrage kan je storten op:
NL44RABO0341422967

Start een actie
Doe eens iets bijzonders! Vraag bij een feest of jubileum geen cadeau maar vraag om een donatie voor een goed doel. En je sportieve prestatie leent zich ook uitstekend voor een sponsor-actie. Of start een actie onder je facebook-vrienden. Of………….

Help je bedrijf of organisatie aan een goed doel
De een noemt het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de ander noemt het marketing. Het steunen van een goed doel kan heel goed bijdragen aan het bereiken van doelstellingen. Laat het zien door een vermelding op de website. En met foto’s van het gekozen project aan de muur of in het personeelsblad.

Zet Aktie voor Aktie in je testament
Gebruik je nalatenschap, doe er iets belangrijks mee. Laat geld na aan kinderen voor wie dat geld het verschil is tussen geen toekomst en wel een toekomst. Het verschil tussen leven bij de dag en een bestaan opbouwen zodat je zelf voor je kinderen kunt zorgen. Wij kunnen laten zien dat het werkt!

Bijdragen voor Aktie voor Aktie zijn aftrekbaar voor de inkomsten- en voor de vennootschapsbelasting; zie hiervoor het onderdeel ANBI-gegevens.

Voelt u zich aangesproken?
Neem contact met ons op:
Janet Kassing
Vliegtuiglaan 36
3769 JN Soesterberg
Tel.: 06 51828040

info@aktievooraktie.nl

of via het contactformulier