Geef ze een toekomst!

Steun deze kansarme kinderen

Word lid
Voor € 60,- per jaar ben je lid en laat je zien dat kansarme kinderen onze steun verdienen. Voor € 250,- per jaar of € 22,50 per maand ben je adoptie-lid en sponsor je de opvang van één bepaald kansarm kind. Je krijgt dan een foto en wat gegevens van het kind en je kan ook met het kind corresponderen. Meld je hieronder aan zodat we je adresgegevens kennen.

Word donateur
Door het overmaken van een bedrag op een van onderstaande rekeningen wordt je donateur. Meld je hieronder aan als donateur, dan kan je namelijk meteen aangeven aan welke van onze projecten je donatie moet worden besteed. Wij garanderen dat we het bedrag volledig doorstorten en niets zullen inhouden voor onze organisatie. 

Word actief
Organiseer een actie voor een van onze projecten. Geef bij een verjaardag of een jubileum bijvoorbeeld als cadeautip: een donatie voor Aktie voor Aktie. Of wordt met de (personeels- of sport-) vereniging adoptie-lid en sponsor de opvang van een kansarm kind. Aktie voor Aktie zal je graag helpen met het opzetten van zo’n actie.

Word een toekomstig donateur
Neem Aktie voor Aktie op in je testament en zorg dat Aktie voor Aktie nog heel  lang kansarme kinderen kan helpen aan een menswaardige en zelfstandige toekomst.

Je bijdrage kan je storten op:

NL44RABO0341422967 of  NL09INGB0004432176

Meld je aan via het contactformulier: