Aldus zuster Aulenice Nogueira vanuit Brazilië:

Beste vrienden van Aktie door Aktie, ik ben verheugd om jullie met tevredenheid de verantwoording te sturen van de aankoop van de auto die zal voldoen aan onze sociale werk in Igaci wanneer dat nodig is, de thuisbasis van het kind in palmboom van de Indianen. Wat betreft ons gevoel van dankbaarheid, heel erg bedankt!

Ik sprak met de kinderen in de ochtend en middag over het kopen van de auto, ze hadden wat vragen, maar ze begrepen het en waren erg blij maar ook een beetje bang. Dus ik bood alle klassen een moment de gelegenheid om in de auto te stappen en de auto te leren kennen. Ik was erg blij met hun geluk. Ook het gevoel van vreugde en dankbaarheid van alle kinderen heb ik ontvangen.
De auto zal zeker nuttig zijn om te voldoen aan de behoeften van de Educandário en het vervoer kinderen en tieners in kleine groepen. Het heeft kleinere zitplaatsen dan onze vorige auto, er kunnen zeven mensen met de bestuurder, in, maar helaas zijn er op dit moment geen andere opties op de markt met dezelfde capaciteit als de Kombi. Het is van model Doblo Essence 1,8, huidige kilometerstand 36.393 km, jaar fabricage en model 2017/2018, prijs R $59.900,00.

Hartelijke groeten

Zuster Aulenice Nogueira.